Αναζήτηση
«Έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 45 του χρόνια ο Πρόεδρος της Olive Media, Κωνσταντίνος Κορλέτης | iShow.gr
Ειδήσεις
«Έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 45 του χρόνια ο Πρόεδρος της Olive Media, Κωνσταντίνος Κορλέτης
Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014
16:35
Ένα πολύ σημαντικό στέλεχος των Media και από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στον χώρο των Media, ο Κωνσταντίνος Κορλέτης "έφυγε" σήμερα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος τόσο την βιολογική όσο και την επαγγελματική του οικογένεια.

Ο Κωνσταντίνος Κορλέτης ήταν πραγματικά ένα μοναδικό ταλέντο στον χώρο του. Τελείωσε στην Ελλάδα το Αμερικανικό Κολλέγιο στον τομέα marketing-Management και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά σε χρηματοοικονομικά στη Stern Businnes School στο New York University.

Εκεί τον εντόπισε η Citibank και το 1994, ύστερα από παράκλησή της, ήρθε από τη Νέα Υόρκη για ένα πολύ μικρό διάστημα στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 1995 ξεκίνησε από το τμήμα διεύθυνσης μεγάλων επιχειρήσεων. Πολύ νέος και πολύ γρήγορα κατέκτησε πολύ υψηλή θέση: στα 29 του χρόνια έγινε αντιπρόεδρος της Citibank. Ήταν, τότε, ο νεότερος αντιπρόεδρος τράπεζας στην Ελλάδα και ο ταχύτερα γενόμενος αντιπρόεδρος στην Ευρώπη. Ακολούθησε μια λαμπρή πορεία σε μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, όπως ο Όμιλος Πετζετάκι, η Internet Q, ο Όμιλος Λυμπέρη –του οποίου υπήρξε Γενικός Διευθυντής και τα τελευταία χρόνια υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της Olive Media και Πρόεδρος του Δ.Σ.

Παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Έβγαλε με την Olive Media το People, το Instyle και το Fortune και δούλευε ακούραστα μέχρι και πριν από λίγες ημέρες που η ασθένειά του τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε σήμερα αφήνοντας πίσω συντετριμμένη την οικογένειά του, την σύζυγο και τις δύο κόρες του αλλά και τους στενούς του συνεργάτες που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Κωνσταντίνος Κορλέτης δεν είναι πια στη ζωή.

Θερμά συλλυπητήρια.

Gossiptv

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551