Αναζήτηση
«Έχω κάνει σεξ με γκέι άντρες» | iShow.gr
Ειδήσεις
«Έχω κάνει σεξ με γκέι άντρες»
Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015
09:30


Για ποιον χτυπάει η καμπάνα δεν ξέρουμε... Να και κάτι που δεν περιμέναμε ποτέ να ακούσουμε από το στόμα της Τζούλι Μασίνο! Και όμως το ακούσαμε και αυτό!

Σε συνέντευξη της που παραχώρησε στο περιοδικό Peopl μίλησε ανοιχτά για τα προσωπικά της και όταν λέμε προσωπικά εννοούμε.. σεξουαλικά.

«Είχα σχέση με έναν άντρα είκοσι δύο χρόνια πιο νέο από εμένα και η τελευταία σχέση μου ήταν έντεκα χρόνια πιο μικρός. Πριν από αυτούς, όμως, πάντα οι σύντροφοί μου ήταν μεγαλύτεροι, γιατί πάντα ήμουν πολύ ώριμη στις σχέσεις μου. Τώρα που μεγάλωσα, στους πιο μικρούς αρέσει η ενέργεια που εκπέμπω. Εγώ δεν ψάχνω για πιο μικρούς, δεν είμαι τεκνατζού, δε μου αρέσει αυτό καθόλου» και συνέχισε..

«Μια ζωή έχω στο περιβάλλον μου γκέι ανθρώπους. Όταν έκανα μόντελινγκ στα 14 μου χρόνια στη Φλόριντα, γνώρισα πολλές γυναίκες που ήταν ομοφυλόφιλες. Είχα φίλες τότε που ήταν γκέι, εγώ όμως ούτε καν φιλί δεν έδωσα με γυναίκα, ούτε από περιέργεια για να δω πώς είναι. Γκέι άντρες έχω στο πλευρό μου μια ζωή, έχω κάνει και έρωτα με γκέι άντρες. Δύο από αυτούς ήθελαν να με παντρευτούν κιόλας».

Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι η Τζούλι Μασίνο!



Πηγή: athensbars.gr
Σχετικά πρόσωπα
Τζούλι Μασίνο
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551