Αναζήτηση
«American Horror Story: Freak Show» -Η πρώτη φωτογραφία του νέου κύκλου | iShow.gr
Ειδήσεις
«American Horror Story: Freak Show» -Η πρώτη φωτογραφία του νέου κύκλου
Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014
12:05
Είναι απο τις σειρές που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση στο αμερικάνικο κοινο. Κάθε κύκλος της αναφέρεται σε μια διαφορετική "προκλητική" ιστορία. Το American horror story ,η σειρά με τα πολλά βραβεία και τις πάρα πολλές υποψηφιότητες στα emy awards επιστρέφει με τον 4ο κύκλο στις 8 Οκτωβρίου.
Ο νέος κύκλος της σειράς έχει να κάνει με ένα τσίρκο και τους παράξενους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό. εξού και ο τίτλος της "American horror story : Freak Show"
Σε αυτή την σεζον πρωταγωνιστούν (όπως και στις προηγούμενες ) ηJessica Lange - η οποία απέσπασε και βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στον πρηγούμενο κύκλο της σειράς -, Kathy Bates, Sarah Paulson, Angela Bassett, Frances Conroy, Evan Peters, Emma Roberts και Denis O’Hare καθώς και κάποιοι "νέοι" ... Michael Chiklis, Patti LaBelle, Finn Wittrock και John Carroll Lynch.

Το Freak Show ξεκινά την ιστορία του σε ένα ήσυχο χωριουδάκι το 1952 και η ομάδα των performer προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στο «καρναβάλι της ζωής». Η πρώτη φωτογραφία με τους χαρακτήρες της σειράς κυκλοφόρησε και έχει προκαλέσει ήδη την αγωνία των fun !

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551