Αναζήτηση
¨Αυτά είναι¨ ή μήπως όχι; | iShow.gr
Ειδήσεις
¨Αυτά είναι¨ ή μήπως όχι;
Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014
13:04
Το ¨Αυτά είναι¨ ήρθε και έκανε την αίσθηση. Την αίσθηση σε μιντιακό επίπεδο, διότι η τηλεθέαση δείχνει ότι οι τηλεθεατές αδιαφορούν πλήρως. Πριν επιρριφθούν ευθύνες σε παρουσιαστές, ομάδα, θεματολογία και concept να σημειώσουμε το εξής!

Η εκπομπή προβάλλεται στο Skai, το οποίο έχει ταυτιστεί με την ενημέρωση. Δύσκολα μπορεί κάποιος να δει ψυχαγωγία εκεί και πόσο μάλλον με lifestyle ενημέρωση. Είναι αυτό που τόνιζα πέρυσι και με τη Χριστίνα Λαμπίρη. Έτσι και φέτος!

Το κοινό της Ηλιάκης δεν θέλει να δει Σκάι και το κοινό του Σκάι δεν θέλει να δει Ηλιάκη. Επιπρόσθετα μη ξεχνάμε και το πολύ χαμηλό lead in,το οποίο είναι κοντά στο 5% με αποτέλεσμα να μπορεί να ανεβάσει πολύ το επίπεδο της τηλεθέασης.

Πέρα από όλα αυτά η εκπομπή έχει κάποια αδύναμα σημεία. Αρχικά η Μαρία Ηλιάκη δεν διαθέτει τη ζεστασιά και τη γλυκύτητα που πρέπει να διαθέτει μία κεντρική παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής. Επίσης θεωρώ ότι είναι άδικο ο Μάκης Πουνέντης να βρίσκεται σε δεύτερο ρόλο από τη στιγμή που είναι ο μόνος που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Όσον αφορά τους συνεργάτες κανένας δεν έχει βγάλει τηλεοπτική προσωπικότητα και υπάρχει έλλειψη χιούμορ. Σε αυτές τις εκπομπές έχει τη σημασία του οι πασαδόροι και σε αυτή την εκπομπή είναι αδύναμη. Ακόμα και ο εξειδικευμένος συνεργάτες στη μόδα και στα ρούχα καθιστά το πρόγραμμα μη ψυχαγωγική.

Στα θετικά πέρα από τα σχόλια του Μάκη Πουνέντη βάζω τα έξυπνα video και το ενδιαφέρον παιχνίδι στο τέλος. Στα αρνητικά ωστόσο προσθέτω η πρόχειρη βράβευση στα ρούχα. Από τα εφέ και τα έξυπνα βραβεία περάσαμε σε απλές και φτωχές κάρτες.

Τέλος το studio είναι τόσο μικρό που αγχώνομαι κάθε φορά που βλέπω την εκπομπή.

Εν κατακλείδι η εκπομπή είναι κάπως προδικασμένη στο κανάλι που βρίσκεται, αλλά έστω και για το 10% επιτάσσονται αλλαγές.

tvmind

Πηγή: www.tvnea.com
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551