Αναζήτηση
Μερικοί πολύ σημαντικοί λόγοι για να κόψετε το κάπνισμα! | iShow.gr
Ειδήσεις
Μερικοί πολύ σημαντικοί λόγοι για να κόψετε το κάπνισμα!
Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014
19:08


Μπορεί οι λόγοι να είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς και επιστημονικά τεκμηριωμένοι, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό να επαναλαμβάνονται συνεχώς κυρίως γι' αυτούς που επιθυμούν να σταματήσουν την συγκεκριμένη συνήθεια!

Το να σταματησετε λοιπόν το κάπνισμα βοηθάει στο να:

1. Μειώνετε το ρίσκο εμφάνισης καρκίνου

Αν κάποιος δεν πείθεται να κόψει το κάπνισμα με το επιχείρημα του καρκίνου, τότε μην χάνετε χρόνο, δεν θα κόψει ποτέ το κάπνισμα. Ο καπνιστής δεν αυξάνει μονάχα τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου στους πνεύμονες, αλλά και σε στόμα, λαιμό, νεφρά, γλώσσα, ακόμα και την ουροδόχο κύστη.

2. Κάνετε οικονομία χρημάτων

Το κάπνισμα είναι ακριβό hobby και αν ανήκετε στην πλειονότητα που καπνίζει τουλάχιστον ένα πακέτο την ημέρα, τότε ξέρετε πολύ καλά το αστρονομικό ποσό των χρημάτων που δαπανάτε καθημερινά για να βλάψετε ευθέως την υγεία σας.

3. Μην εκθέτετε τους άλλους στον καπνό σας

Αν δεν ενδιαφέρεστε για τη δική σας υγεία, τότε δείξτε ενδιαφέρον για την υγεία της οικογένειας σας και όσων αγαπάτε και γλιτώστε τους από το παθητικό κάπνισμα που είναι υπεύθυνο για το θάνατο χιλιάδων μη καπνιστών κάθε χρόνο.

4. Γλιτώστε από τη μυρωδιά

Ο καπνιστής δεν έχει επίγνωση της μυρωδιάς που αναδύει, κάτι που όμως αντιλαμβάνονται πλήρως όλοι οι υπόλοιποι. Η μυρωδιά του καπνού είναι από τις πιο επίμονες μυρωδιές που ποτίζουν τα ρούχα, τις κουρτίνες, τα χαλιά και σχεδόν τα πάντα μέσα στο σπίτι.

5. Ξεφορτωθείτε τα κίτρινα δόντια

Πολύ σύντομα με το που θα κόψετε το κάπνισμα, τα δόντια σας θα επανακτήσουν το μεγαλύτερο ποσοστό της λευκάδας τους και εσείς το πλατύ σας χαμόγελο.

6. Καθυστερήστε τις ρυτίδες

Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κανείς πως μετά από χρόνια καπνίσματος η περιοχή γύρω από το στόμα σας θα αρχίσει να εμφανίζει ρυτίδες, πολύ συντομότερα από ότι ίσως συμβεί στους μη καπνίζοντες φίλους σας. Επιπλέον, ο καπνός βλάπτει σοβαρά τις πρωτεΐνες του δέρματος, όπως είναι το κολλαγόνο και η ελαστίνη προκαλώντας πρόωρη γήρανση.


Πηγή: athensbars.gr
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551