Αναζήτηση:
Σοφία Παπαϊωάννου: «Το '360 μοίρες' θέλει απαιτητική προετοιμασία»
Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017
16:29


Aπόψε, η Σοφία Παπαϊωάννου κάνει πρεμιέρα στον ALPHA. Η δημοσιογράφος μιλά για την εκπομπή και τους ''ήρωες'' που φιλοξενεί...

Τι προετοιμασία απαιτείται για την εκπομπή;  

«Συχνά πολλή και απαιτητική από την ομάδα μου και εμένα, στο να βρεις το θέμα, να προσεγγίσεις τους κατάλληλους ανθρώπους ,και να τους πείσεις να βγουν στην κάμερα. Πέρα ,όμως, από αυτό που βλέπει κανείς σε ένα ρεπορτάζ, προσπαθώ όλη μου τη ζωή να διαβάζω και να μορφώνομαι καθημερινά. Είναι αυτό που είχε πει ένας φιλόσοφος, ότι η γνώση είναι αυτό που μένει σε κάποιον, όταν ξεχάσει ό,τι έχει διαβάσει».

Ποιες προσωπικότητες κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας;  

«Οι άνθρωποι που είναι ζωντανοί, με αγάπη και όρεξη για ζωή, με ταλέντα και δραστηριότητες. Οι άνθρωποι που προσφέρουν, που έχουν χιούμορ και ευαισθησίες, που είναι έξυπνοι και που προσπαθούν θαρραλέα για ένα μεγάλο σκοπό. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μας εμπνέουν να γίνουμε καλύτεροι και που προσπαθούν να ωθήσουν προς τα εμπρός την κοινωνία».

Οι αφανείς ήρωες είναι οι πιο σημαντικοί για συνεντεύξεις;  

«Θα έλεγα και οι αφανείς αλλά και οι διάσημοι ήρωες είναι σημαντικοί για συνεντεύξεις. Όλοι οι άνθρωποι που τους χαρακτηρίζουμε "ήρωες" συνήθως έχουν κάτι σημαντικό να πουν και να προσφέρουν στην κοινωνία και γι' αυτό τους αναζητούμε και τους ακούμε».

Τηλεθεατής


Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.