Αναζήτηση:
Αποχώρηση πρωταγωνιστών από τη σειρά 50 - 50
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011
11:54
Χαλαέι η ομάδα του 50 - 50 καθώς δύο από τα πολύ βασικά πρόσωπα της κωμικής σειράς του Mega αποφάσισαν να παραιτηθούν και να μη συμμετέχουν στο 4ο κύκλο επεισοδίων της νέας σεζόν.

Σήμερα το πρωί στην Πρωινή Μελέτη, ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε πως μια γυναίκα και ένας άντρας αποφάσισαν να μη συνεχίσουν μαζί τους.


Η γυναίκα είναι η τηλεοπτική σύζυγος του Σάκη Μπουλά, Βάνα Ραμπότα και ο άνδρας ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γιος του "Μιμάκου" (Παύλου Χαικάλη).

Για τον Πυγμαλίωνα η απόφαση δεν πάρθηκε έτσι ξαφνικά καθώς το είχε συζητήσει με τους σεναριογράφους και την παραγωγή και ήταν προετοιμασμένοι για το πως θα καλύψουν το ρόλο του.

Για τη Βάνα Ραμπότα, όμως, τους ήρθε "κεραυνός εν αιθρία" καθώς η ίδια είχε συμφωνήσει να προχωρήσουν στο νέο κύκλο επεισοδίων και ξαφνικά άλλαξε γνώμη επικαλούμενη ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Η μόνη λύση που απομένει λοιπόν, στους σεναριογράφους είναι να κάνουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής καθώς τα γυρίσματα ξεκινούν το Νοέμβρη ώστε η αγαπημένη σειρά να βγει στον αέρα ξανά τον Ιανουάριο του 2012.

Δύο ενδεχόμενα υπάρχουν για τον ρόλο της "Ειρήνης". Το ένα είναι να αντικατασταθεί απο κάποια άλλη ηθοποιό που θα παρουσιαστεί σαν η γνωστή Ειρήνη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και η ιστορία να συνεχιστεί κανονικά και το άλλο να καταργηθεί ο ρόλος της δείχνοντας πως η Ειρήνη έχει φύγει για κάποιο μακρινό ταξίδι.

Επίσης, ενδιαφέρον θα έχει και η προσθήκη ενός νέου ρόλου, προσώπου κλειδί γαι την αντροπαρέα! Ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης που αγαπήσαμε μέσα από τη δραματική σειρά του Mega "Η ζωή της άλλης" έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στο 50 - 50.

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  Πενήντα-Πενήντα
NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.