Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης ανέβηκαν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας και στη συνέχεια γλέντησαν μαζί με τους λαμπερούς καλεσμένους τους, αφού βεβαίως,φρόντισαν να… φάνε καλά; Τι είχε, λοιπόν, το μενού;
Πρώτο πιάτο
Κρητική σαλάτα με κριθαλοκούλουρο, ντομάτα και ανθότυρο
Περαστό
Χορτόπιτα με παραδοσιακό χειροποίητο φύλλο
Δεύτερο πιάτο
Χειροποίητα ravioli γεμιστά με σέσκουλα και ανθότυρο, κρέμα τρούφας και φλοίδες παρμεζάνας
Κυρίως πιάτο
Chateaubriand από φιλέτο γάλακτος με πουρέ πατάτας και σπαράγγια
Περαστό
Γουρουνόπουλο γάλακτος ολόκληρο και αρνί, με sauce μουστάρδας
Επιδόρπιο
Επιδόρπια σε buffet