Αναζήτηση:
Ο Alpha παρών στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, με έκτακτες πολιτικές εκπομπές
Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015
15:35
Ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ο Alpha μπαίνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Ο δρόμος προς τις κάλπες, το προσκήνιο και το παρασκήνιο, οι κινήσεις των μονομάχων οι θέσεις και οι αντιπαραθέσεις των κομμάτων αναλύονται σε έκτακτες πολιτικές εκπομπές, καθημερινά στις 11:00, με συντονιστές τον Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο και τη Λώρα Ιωάννου και κάθε Τετάρτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με συντονιστές τον Αντώνη Σρόιτερ, τον Νίκο Μάνεση και τη Σοφία Παπαϊωάννου.
Οι ενημερωτικές εκπομπές «Αυτοψία» και «360ο» γίνονται αμιγώς πολιτικές.

Στα πάνελ των πολιτικών εκπομπών, υποψήφιοι βουλευτές διασταυρώνουν τα ξίφη τους, τοποθετούνται επί των κρίσιμων ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες και παρουσιάζουν τις θέσεις των κομμάτων που αντιπροσωπεύουν.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στις 19:00, όπως και στο διευρυμένο κατά μισή ώρα μεσημβρινό δελτίο, το οποίο μεταδίδεται πλέον 12:00 με 13:00, το δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού καταγράφει τον παλμό της προεκλογικής περιόδου και μέσα από έγκυρα ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις παρουσιάζει όλες τις πολιτικές εξελίξεις.

Και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ο Alpha μπαίνει δυνατά στη μάχη της ενημέρωσης, με αξιοπιστία και αντικειμενικότητα.

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

NEWSLETTER
Δηλώστε το email σας για να λαμβάνετε κάθε απόγευμα τις δημοφιλέστερες ειδήσεις της ημέρας.