Όλες οι ειδήσεις - iShow.gr
Αναζήτηση:

Όλες οι Ειδήσεις - Cinema

Με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων, μας καλούν για να κάνουν πιο όμορφες τις καλοκαιρινές μας νύχτες.
Γέλιο και δάκρυ, ρομαντισμός αλλά και τρόμος. Αυτή είναι η σύνθεση των ταινιών της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας που θα μας κάνουν συντροφιά τις ζεστές ημέρες του Αυγούστου.
Πολλές και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων.
Το καλοκαίρι το σινεμά, αποτελεί μια από τις μεγαλύετερες απολαύσεις, μια και οι δυνατότητες για προβολές κάτω από τα αστέρια είναι απεριόριστες.
Αυτή η εβδομάδα θα "ντύσει" της βραδιές των φίλων του κινηματογράφου με ευρωπαϊκές ταινίες.
Ιδιαίτερες αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που θα προβληθούν στους κινηματογράφους, με πολύ περιπέτεια, φαντασία, γέλιο, αλλά και ποιότητα μιάς άλλης εποχής!
Αν και ζεστή, αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα είναι πολλά υποσχόμενη, με όμορφες ταινίες που θα μας "καλέσουν" να τις δούμε και να δροσιστούμε στις αίθουσες των σινεμά.
Μια νέα κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει και μας καλεί να παρακολουθήσουμε μερικά απά τα θαύματα της έβδομης τέχνης.
Μεγάλοι ερμηνευτές και ιδιαίτερες προσωπικότητες, αυτή την εβδομάδα θα βρεθούν σε διπλανές κινηματογραφικές αίθουσες και θα μαγέψουν το κοινό.
Μοναδικές κινηματογραφικές ταινίες που θα κάνουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς να ξεχάσουν για λίγο τις παραλίες και να μπουν μέσα στις αίθουσες.
Υπέροχες, λαμπερές και με καταπληκτικές ιστορίες και αυτή την εβδομάδα, οι ταινίες στους κινηματογράφους θα ομορφύνουν τα βράδια μας.
Μοναδικές ταινίες, με αξέχαστες κινηματογραφικές ιστορίες και αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες των σινεμά.
Υπέροχες ταινίες θα γεμίσουν και πάλι τις κινηματογραφικές αίθουσες που μας καλούν να ομορφύνουν τα βράδια μας.
Μεγάλη ποικιλία στα είδη των ταινιών που θα προβληθούν και αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους και θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν συντροφιά.
Πολλές και με μεγάλο ενδιαφέρον και αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που θα προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Εξαιρετική και αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα, που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων που θα βρεθούν στις αίθουσες των σινεμά.
Μια πλούσια σε ταινίες κινηματογραφική εβδομάδα, υπόσχεται όμορφες στιγμές σε όλους τους φίλους του σινεμά. Επιστημονική φαντασία, κινούμενα σχέδια, δράμα και πολλά άλλα θα προβληθούν στο πανί των αιθουσών.
Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνουν πολλά διαφορετικά είδη και ακολουθούν το κλίμα των ημερών. Η προβολή τους θα ξεκινήσει στα σινεμά από την Κυριακή του Πάσχα 16/4/17.
Πολλές και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες στις κινηματογραφικές αίθουσες, μας καλούν να τις παρακολουθήσουμε και να παραδοθούμε στη γοητεία της καθεμίας ξεχωριστά.
Πολλές και με μεγάλη ποικιλία θεμάτων αυτή την εβδομάδα οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων.
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.