Οι σειρές της ημέρας - Τηλεόραση - iShow.gr
Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

05:15
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Tad & Loreen & Avi & Shanaz
Η Hannah πηγαίνει εκδρομή με έναν καινούριο φίλο, οι Marnie και Desi μαλώνουν για τα λεφτά και οι Loreen και Tad κάνουν ένα πάρτι με τους φίλους τους Avi και Shanaz, το οποίο είναι γεμάτο ένταση.
05:35
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Great Night of Shiva
Ποιος θα κερδίσει το Shiva; Ποιος θα κερδίσει το Sacko; Θα είναι ο Kevin ή η Jenny ο νικητής του The Snip; Ο Ruxin πρέπει να πάρει μια σημαντική απόφαση που θα επηρεάσει όχι μόνο τις δικές του πιθανότητες να κερδίσει αλλά και το μέλλον της λίγκας.
05:45
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Bad Seed
"Ο Nicholas ζηλεύει τη φιλία που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Marisol και τον εκδότη της. Η Lucinda ξεπερνά τα όρια με τη Rosie. Ένας καινούριος επισκεπτης δημιουργεί προβλήματα στην Carmen. Ο Tony παίρνει μια απόφαση που δεν αρέσει στην Evelyn.
06:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Radio Daze
"Η Donna πιάνει δουλειά στη ραδιοφωνική εκπομπή του Jerry Thunder όπου μπορεί να γνωρίζει ροκ σταρ και να παίρνει δωρεάν εισιτήρια για συναυλίες. Ενώ βρίσκονται στον αέρα, ο Jerry ρωτά την 'καυτή Donna' εάν έχει αγόρι.
06:00
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Episode #3.1
Δικαιολογημένα κάποιος θα σκεφτεί πως η φυλακή σημαίνει ότι ο ποινικός δικηγόρος Κλίβερ Γκριν έπιασε πάτο. Όμως, βρίσκουμε τον εύγλωττο ήρωά μας να έχει ξαναπάρει την κατιούσα.
06:20
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Donna's Panties
"Είναι η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου και η παρέα παίζει μπάσκετ έξω από το σπίτι. Καθώς η Donna κατευθύνεται προς την μπασκέτα, ο Eric κατεβάζει τη φόρμα της και αποκαλύπτει το άσχημο, τεραστίων διαστάσεων εσώρουχό της.
06:30
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Witch's Lament
Το Halloween βρίσκει τις Gaby, Bree και Lynette να επιχειρούν την εκταφή και μετακίνηση του σώματος του πατριού της Gaby.
06:45
Επεισόδιο 11ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Meets The New Beast
Όταν ο Vincent και η Cat ανακαλύπτουν ότι έχουν χάσει τον έλεγχο του μυστικού τους, επιτέλους παραδέχονται ότι ίσως να έχει έρθει η ώρα να το σκάσουν.
07:15
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Always in Control
Η Βree συγκλονίζεται όταν ανακαλύπτει την ταυτότητα του προσώπου που ξέθαψε το σώμα του πατριού της Gaby, ενώ η Lynette ζηλεύει τη νέα κοπέλα του Tom.
07:30
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Perfect Fight
Η Cheryl και ο Jim περνούν ένα απόγευμα στο σπίτι χωρίς τα παιδιά και αποφασίζουν να μείνουν μέσα και να φάνε γλυκό για βραδινό.
07:50
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Bad News
Οταν ο Μάρσαλ και η Λίλι αρχίζουν να φοβούνται ότι δε θα μπορέσουν να κάνουν παιδί, απευθύνονται σ'έναν ειδικό, με την ελπίδα να τους καθησυχάσει, κι έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με το σωσία του Μπάρνεϊ. Η Ρόμπιν ξεκινά τη νέα της δουλειά.
08:00
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Lcflutter
Στη Φάρμα, ο Owen διδάσκει στους εκπαιδευόμενους τις εξελιγμένες τεχνικές ανάκρισης και αλλάζει τα δεδομένα όταν βάζει τον εαυτό του στη θέση εκείνου που ανακρίνεται.
08:15
Επεισόδιο 17ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Home Wrecker
Όταν ο Stan και η Francine αποφασίζουν να ανακαινίσουν το σπίτι, λογομαχούν τόσο πολύ για το πώς θα το φτιάξουν που τελικά το χωρίζουν στη μέση και προσπαθούν να ζήσουν χωριστά.
08:35
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Hardly Kirk-Ing
Με τη βοήθεια του Bart, ο Milhouse μεταμορφώνεται στον πατέρα του. Ο Homer ανακαλύπτει ότι έχει ταλέντο στο να βρίσκει κρυμμένα πράγματα σε εικόνες βιβλίων.
08:45
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Orlando Bloom
Στο μενού αυτής της εβδομάδας, ο γόης του Χόλιγουντ Orlando Bloom επιδεικνύει το ταλέντο του με τα μαχαίρια όταν μαγειρεύει στιφάδο αρνιού με τον παραδοσιακό Μαροκινό τρόπο.
09:00
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Romantic Weekend
"Ο Eric και η Donna λένε ψέματα στους γονείς τους και φεύγουν για ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο. Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προσπαθούν να ακούσουν μουσική αλλά ο ένοικος του διπλανού δωματίου τους χτυπά συνεχώς τον τοίχο.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 102 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.