Οι σειρές της ημέρας - Τηλεόραση - iShow.gr
Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

13:35
Επεισόδιο 8ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Most Adequate Christmas Ever, The
"Ο Stan πεθαίνει την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ προσπαθεί να βρει το τέλειο χριστουγεννιάτικο δέντρο και προκαλεί χάος στο καθαρτήριο προσπαθώντας να επιστρέψει στην οικογένειά του.
14:00
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: P.S.L.
Οι Jessica και Rachel παλεύουν να σώσουν τη ζωή του Bailey. Στο μεταξύ, οι Harvey και Louis πρέπει να αποτρέψουν τους πελάτες από το να εγκαταλείψουν την εταιρία και να πείσουν τον παλαιότερο και πιο πιστό από αυτούς να παραμείνει.
14:00
Επεισόδιο 18ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The godmother
Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να φιλοξενήσει την θεία και νονά του, της οποίας το σπίτι καταστράφηκε στον σεισμό του 1999. Η θεία του Κωνσταντίνου, Φιλιώ, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα γίνεται ιδιαίτερα συμπαθής σε όλους, αφού λέει στον καθένα ό,τι θέλει να ακούσει. Ομως, αυτή είναι η μια πλευρά του χαρακτήρα της. Υπάρχει και η άλλη, η οποία είναι εντελώς αντίθετη. Η κυρία Φιλιώ, εκτός από το να κολακεύει, βάζει λόγια κ... Περισσότερα
14:10
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Adventures in Babysitting
Η Olivia και η Mellie δείχνουν τη δύναμή τους όπως ποτέ στο παρελθόν. Στο μεταξύ, ο Cyrus προσπαθεί να πάρει έγκριση από το Κογκρέσο για να κηρύξει πόλεμο στο Bashran και η ομάδα παρακολουθεί στενά την ανιψιά του Προέδρου Rashad.
14:45
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: H-A-Double-P-Y
Η σχέση του Mike και της Paige οδηγείται σε αδιέξοδο όταν η Jess τον επισκέπτεται ξαφνικά για να του κάνει έκπληξη.
14:55
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Life is Full of Surprises
Οι σχεδιαστές δέχονται μια ευχάριστη έκπληξη όταν ο καθένας από αυτούς συναντά έναν διαφορετικό ιδιαίτερο προσκεκλημένο από την πόλη τους. Η Olivia Culpo και η Katia Beauchamp παίρνουν μέρος στην κριτική επιτροπή.
15:00
Επεισόδιο 36ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Η οικογένεια Πολίτη δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα καθώς οι πέντε είναι αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν χωρίς φόβο τους ισχυρούς. Τα Χριστούγεννα έρχονται βρίσκοντάς τους όλους ενωμένους και προσθέτοντας άλλο ένα μέλος στην παρέα!
15:30
Επεισόδιο 24ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Hurt Me, Hurt You
Οι Holmes και Watson κυνηγούν έναν δυσεύρετο εγκληματία καθώς ένας πόλεμος συμμοριών ξεσπά στη Νέα Υόρκη. Ενώ η αστυνομία της πόλης προσπαθεί να περιορίσει τη βία, οι Holmes και Watson ερευνούν τον φόνο που φαίνεται να προκάλεσε τις συγκρούσεις σε όλη την πόλη.
15:40
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Help
Όταν η Gloria προσλαμβάνει έναν "απίστευτο" άντρα για να προσέχει το μωρό, ο Jay και ο Manny είναι κάθετα εναντίον.
16:00
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Μόλις ξεσπά σα βόμβα η είδηση ότι η Μαρίνα φοιτά στο Θεατρικό Εργαστήρι του Κωνσταντίνου, δυο δαιμόνιοι δημοσιογράφοι αποφασίζουν να σκαλίσουν την ιστορία, πιστεύοντας ότι παρουσιάζει μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Κλέβουν με εντυπωσιακό τρόπο το ημερολόγιο της Μαρίνας, μέσα στο οποίο έχουν καταγραφεί τα πάντα σε σχέση με τον Κωνσταντίνο, από την πρώτη τους γνωριμία και μετά και αρχίζουν να δουλεύουν το θέμα κρατώντας απόλυ... Περισσότερα
16:00
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: A Fair to Remember
Η οικογένεια παρίσταται στην ετήσια σχολική γιορτή όπου ο Phil ετοιμάζει μια έκπληξη για τα 20 χρόνια γάμου του με την Claire. Δυστυχώς όμως εκείνη του επιφυλάσσει μια έκπληξη στο σπίτι.
16:00
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Yoknapatawpha
Έχοντας γλιτώσει από μια θανάσιμη ενέδρα, ο Γουίλ κι ο Σνάιντερ αναζητούν καταφύγιο στο μπαρ της Κέιτ, η οποία με τη σειρά της έρχεται αντιμέτωπη με ένα βασανιστικό δίλημμα.
16:15
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Collected Works of William Shakespeare
Με την αποθήκη να μην είναι πλέον ασφαλής τοποθεσία, ο D χρειάζεται ένα μέρος για να μείνει. Ο Winter στρέφεται σε μηχανισμούς άμυνας ενώ οι Chance και Hynes αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο εμπόδιο στην υπόθεση εναντίον του.
16:25
Επεισόδιο 7ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Can't We Just All Get Along?
Χρησιμοποιώντας ένα HP Touchsmart, οι σχεδιαστές πρέπει να δουλέψουν σε δύο ομάδες των πέντε για να δημιουργήσουν μια συνεκτική συλλογή. Εξοπλισμένοι με κάμερες HP, κατευθύνονται στο κέντρο της πόλης για να δείξουν τι είναι αυτό που τους εμπνέει πραγματικά.
17:00
Επεισόδιο 16ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Hijriyyah
Όταν ένα ιταλικό πολεμικό πλοίο σπεύδει προς βοήθεια ενός σκάφους με Λίβυους πρόσφυγες, η Ελίζαμπεθ έχει την ευκαιρία να μιλήσει με έναν επιβάτη που υποστηρίζει ότι γνωρίζει πού βρίσκεται ο πιο επικίνδυνος τρομοκράτης του κόσμου.
17:05
Επεισόδιο 10ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Over-Correction
Η Ρόμπιν αντιμετωπίζει όλο και πιο καχύποπτα τη σχέση του Μπάρνεϊ με την Πατρίς. Στο μεταξύ, ο Μάρσαλ ανακαλύπτει πως η μητέρα του αποφάσισε να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή... με έναν πολύ ενοχλητικό σύντροφο.
Εμφάνιση 1 έως 16 από 34 αποτελέσματα [Επόμενα]  
LINKS ΧΟΡΗΓΩΝ
Το iShow.gr τώρα δωρεάν και στο iPhone: O κόσμος της τηλεόρασης στην παλάμη του χεριού σας.