Αναζήτηση:

Τηλεόραση > Σήμερα στα σήριαλ

05:35
Επεισόδιο 24ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The One In Vegas, Part 2
Η Φοίβη συμβουλεύει τη Μόνικα να ζητήσει συγνώμη από τον Τσάντλερ αλλά εκείνη προτιμάει να παίξει στο καζίνο. Η Φοίβη λέει στον Τσάντλερ πως η Μόνικα έχει μετανιώσει και εκείνος πηγαίνει να την βρει. Απογοητεύεται όταν τη βλέπει ενθουσιασμένη και ξέγνοιαστη να τζογάρει και φεύγει. Ενώ η Ρέιτσελ κοιμάται, ο Ρος ζωγραφίζει στο πρόσωπο της ένα μουστάκι. Γίνεται έξαλλη όταν αντιλαμβάνεται πως δεν μπορεί να το βγάλει. Η Μόνικα τα ξ... Περισσότερα
06:00
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: If the Shoe Fits
Ένα νεαρό αγόρι εξαφανίζεται ανήμερα του Halloween στο San Diego, την ίδια ώρα που ένα άλλο αγόρι που εξαφανίστηκε ακριβώς ένα χρόνο νωρίτερα, ξαφνικά επανεμφανίζεται.
06:00
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Resurrection
Όταν τα στοιχεία μιας δολοφονίας εμπλέκουν την αντίπαλο του Castle και της Beckett, τη Dr. Kelly Nieman, o Castle καλείται να δώσει τη συμβουλή του για την υπόθεση.
06:50
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Restaurant Takeover
Ο βραβευμένος σεφ Gordon Ramsay, o ιδιοκτήτης εστιατόριων Joe Bastianich και ο διάσημος σεφ Graham Elliot επιστρέφουν για τον 5ο κύκλο του «Masterchef». Οι τρεις διάσημοι food experts θα αναζητήσουν τους καλύτερους ερασιτέχνες μάγειρες της Αμερικής.
06:50
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: By the Skin and the Teeth
"Ο Lincoln, ο οποίος νομίζει ότι βλέπει τον πατέρα του στην εκτέλεση, κερδίζει παράταση δύο εβδομάδων όταν ένας δικαστής διατάσσει την εκταφή του Terence Steadman. Ο Sucre βοηθά τον Michael να βρει μια νέα διαδρομή για το ιατρείο, μέσα από το περίπλοκο σύστημα αποχέτευσης.
07:00
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Burn that shit to the ground
Όταν η Κολέτ μετακομίζει, η ευθύνη της φροντίδας των Μπρέιντι ''πέφτει'' στην Άμπι. Η Ντέλια ανακοινώνει στις φίλες της ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση ήταν επιτυχής, αλλά η Φοίβη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το παιδί είναι του Τόνι.
07:30
Επεισόδιο 4ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Stan's Food Restaurant
Όταν η Francine μαθαίνει ότι το όνειρο ζωής του Stan είναι να ανοίξει εστιατόριο, τον πείθει ότι ο Roger θα ήταν ο τέλειος συνέταιρος.
07:30
Επεισόδιο 14ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: 300 Feet
Όταν η Jess λαμβάνει περιοριστική εντολή από τον πρώην φίλο της, τον Sam, προσπαθεί να καθαρίσει το όνομά της με τη βοήθεια του Winston. Στο μεταξύ, οι Nick και Schmidt συνωμοτούν ενάντια στον ιδιοκτήτη ενός καινούριου trendy μπαρ που άνοιξε στη γειτονιά τους.
07:50
Επεισόδιο 22ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Into the Mild
"Όταν ο Bob μαθαίνει ότι το αθλητικό κατάστημα της περιοχής ξεπουλάει επειδή ετοιμάζεται να κλείσει, τότε αποφασίζει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να ασχοληθεί με τα υπαίθρια σπορ.
07:55
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Best Laid Plans
Όταν μια μητέρα παίρνει μια απόφαση για το μέλλον του ενήλικου γιου της που είναι φυτό, οι Dr. Halstead και Dr. Manning καταλήγουν σε διαφωνία.
08:15
Επεισόδιο 1ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Arrangement
Δυο μέρες μετά τη συγκλονιστική συνάντηση των Mike και Rachel, ο νεαρός συνεργάτης τρελαίνεται από την αγωνία καθώς η Rachel προσπαθεί να επεξεργαστεί τι συνέβη μεταξύ τους και, κυρίως, αυτά που της αποκάλυψε ο Mike.
08:35
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: The Heaven's Fall
Η Jocelyn μοιράζεται την πολύ προσωπική ιστορία της για το πώς έχασε την ακοή της όταν βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον εχθρό που ευθύνεται για τη βομβιστική έκρηξη που άλλαξε τη ζωή της για πάντα.
09:00
Επεισόδιο 5ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Architect of Destruction
Ο Τεντ ταλαντεύεται για το αν πρέπει να κυνηγήσει τη δουλειά των ονείρων του σχεδιάζοντας τα νέα γραφεία της GNB, μετά τη συνάντησή του με μια καυτή παρουσία παθιασμένη με τη διάσωση του ιστορικού κτιρίου που κατεδαφίζεται για την GNB.
09:00
Επεισόδιο 13ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Knight by a Nose
Ο Μάικλ Νάιτ είναι ο θρυλικός Ιππότης της Ασφάλτου, ένας μοναχικός πολέμιος του εγκλήματος, που αγωνίζεται ενάντια στις δυνάμεις του κακού με την πολύτιμη βοήθεια του ΚΙΤ... ενός άφθαρτου αυτοκινήτου με τεχνητή νοημοσύνη.
09:20
Επεισόδιο 15ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Reckoning
Η αγωνία κορυφώνεται και ενώ ο χρόνος πιέζει, ο Castle και η ομάδα καλούνται να λύσουν τις υποθέσεις των κατά συρροή δολοφόνων Jerry Tyson και Dr.Kelly Nieman πριν υπάρξουν και άλλα θύματα.
09:20
Επεισόδιο 6ο


Προσθήκη υπενθύμισης
Τίτλος επεισοδίου: Baby Talk
Μέσα από φλας-μπακ, ένας πατέρας διηγείται στα παιδιά του πώς γνώρισε τη μητέρα τους. Ομως, μέχρι να φτάσει στη γνωριμία τους, τους εξιστορεί όλες τις απίστευτες εμπειρίες που έζησε με την παρέα του...
Εμφάνιση 1 έως 16 από 95 αποτελέσματα [Επόμενα]