Αναζήτηση:
 
 
Προσθήκη στα αγαπημένα Προσθήκη υπενθύμισης Προτείνετέ το σε έναν φίλο
Φωτογραφίες
WebTV
Επεισόδια
Κωμωδία
Ελληνική σειρά
Βρείτε άλλες σειρες
Όλες οι ειδήσεις της σειράς
Το μεγάλο κανάλι συζητάει το ενδεχόμενο να επιστρέψει απο την καινούργια σεζόν το άκρως επιτυχημένο σήριαλ "50-50". Το μόνο πρόβλημα είναι το υψηλό κόστος των γυρισμάτων και οι περικοπές που θεωρούνται αναγκαίες.
πριν 6 χρόνια
Όλοι όσοι πιστοί της σειράς μαζευτείτε. Η πιθανολογία περί επιστροφής και συνέχειας της σειράς στους δέκτες σας γίνεται ακριβολογία και το σενάριο πέφτει στο νερό. Δεν υπάρχουν χρήματα για να καλύψουν ακόμα και τους υποχρεωτικούς για την σειρά ρόλους και έτσι όχι απλά μπαίνει στο ψυγείο.. Αμφιβάλλουμε για το αν θα αποψυχθεί ποτέ.
πριν 6 χρόνια
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Boxtv.gr, η πολυαγαπημένη κωμική σειρά του Mega, 50 - 50, αναβάλει τα γυρίσματα της.
πριν 7 χρόνια
Χαλαέι η ομάδα του 50 - 50 καθώς δύο από τα πολύ βασικά πρόσωπα της κωμικής σειράς του Mega αποφάσισαν να παραιτηθούν και να μη συμμετέχουν στο νέο κύκλο επεισοδίων της νέας σεζόν.
πριν 7 χρόνια
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (Κίμωνας), η Φωτεινή Τσακίρη (Βίβιαν) και ο γιος τους, ο Παναγιωτάκης, μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι και σιγά-σιγά τα ίχνη τους χάνονται, με την συμμετοχή τους να εξαντλείται σε απλές αναφορές.
πριν 7 χρόνια
1 2 3 4 5
Αναζήτηση Σειράς
Δεν βρήκατε την σειρά που σας ενδιαφέρει;
Αναζητήστε την εδώ.