Αναζήτηση:

Ειδήσεις - Σοφία Παπαϊωάννου

1 

Η δημοσιογράφος του Alpha, Σοφία Παπαϊωάννου, σε συνέντευξή της μιλά τόσο για τον ανταγωνισμό στα media όσο και για το τι συμβουλεύει έναν νέο δημοσιογράφο.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Σοφία Παπαϊωάννου, που παρουσιάζει το 360 μοίρες στον Alpha, μιλά μέσα σε άλλα για την εκπομπή και για το πώς διαμορφώνουν και βρίσκουν τα θέματά της.
Το Survivor σίγουρα μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού την περασμένη σεζόν, με τα ποσοστά τηλεθέασης να χτυπούν κυριολεκτικά κόκκινο.
Aπόψε, η Σοφία Παπαϊωάννου κάνει πρεμιέρα στον ALPHA. Η δημοσιογράφος μιλά για την εκπομπή και τους ''ήρωες'' που φιλοξενεί.
Σοφία Παπαϊωάννου: "Όταν δούλευα στην πρωινή εκπομπή του Mega ήρθε η Λιάνα Κανέλλη..."
Για την οικογένειά της την οποία υπεραγαπά αλλά και για το τι την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη μιλάει η Σοφία Παπαϊωάννου.
Για τις μεγάλες δημοσιογραφικές της επιτυχίες αλλά και για το πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεται, ούσα γυναίκα, στον χώρο των media, μίλησε η Σοφία Παπαϊωάννου.
Ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ο Alpha μπαίνει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με στόχο την έγκυρη και άμεση ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Ενόψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ο Alpha μπαίνει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.
Ενόψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ο Alpha μπαίνει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.
Ενόψει της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου, ο Alpha μπαίνει στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.
Η εκπομπή ξεκινά από την αφετηρία, το πρόβλημα ή το ερώτημα και καταλήγει πάλι στην αρχή, έχοντας κάνει έναν κύκλο έρευνας 360ο και έχοντας τελικά πει μία ιστορία.
Ποια περίοδο της επαγγελματικής της ζωής δεν θυμάται με νοσταλγία και γιατί δεν δούλεψε στην εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη.
Η εκπομπή «360ο» και η Σοφία Παπαϊωάννου θα παρουσιάσουν άγνωστες ιστορίες αγάπης της Κατοχής.
Η Σοφία Παπαϊωάννου μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της για το ποια ήταν η πιο ενδιαφέρουσα συνέντευξη που έχει κάνει, αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη στιγμή της, όταν ένας κληρικός της πέταξε το μικρόφωνο.
Πρεμιέρα την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στις 24:00. Καθημερινά συμβαίνουν γύρω μας χιλιάδες γεγονότα ευχάριστα και δυσάρεστα, ελπιδοφόρα ή τραγικά.
Γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη: Είναι σημαντικό να έχεις διανύσει πολλά χιλιόμετρα δημοσιογραφικής πορείας και να συνεχίζεις να εκπλήσσεις ευχάριστα.
Στον Alpha, πάντως, οι συνεχείς μετακομίσεις από γραφείο σε γραφείο έφεραν στα όριά της τη χαμηλών τόνων Σοφία Παπαϊωάννου.
Η Σοφία Παπαϊωάννου βρέθηκε στην «απαγορευμένη» πιάτσα του Πεδίου του Άρεως και σε άλλα σημεία της πρωτεύουσας όπου γίνονται αγοραπωλησίες απαγορευμένων ουσιών.
Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.
Απόψε στις 23:45, οι «360ο» και η Σοφία Παπαϊωάννου ερευνούν ένα ακόμη πρόβλημα.
Αναστάτωση επικράτησε στα Εξάρχεια, όταν η δημοσιογράφος εμφανίστηκε στην περιοχή.
Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές.
Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές.
Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, στις 23:45, οι «360ο» μας μεταφέρουν στην Ίμβρο. Η εκπομπή ταξίδεψε στην Ίμβρο λίγες μέρες πριν το ιστορικό γεγονός της επαναλειτουργίας του ελληνικού σχολείου στο νησί, το οποίο οι Τούρκοι είχαν κλείσει με τη βία, μετά τα γεγονότα του 1964.
Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.
Δεν μασάει τα λόγια της και όταν είναι να μιλήσει λέει αυτά που πραγματικά αισθάνεται. Είναι άμεση και επικοινωνιακή. Με την εξαιρετική της δουλειά κάνει πάντα τη διαφορά. Μίλησε στη Real.
Ακόμα μια νέα εκπομπή καλωσορίζει ο Alpha στο πρόγραμμά του από σήμερα. Παρουσιάστρια αυτής η Σοφία Παπαϊάννου, η οποία βάζει στο μικροσκόπιο της έρευνάς της φλέγοντα θέματα των ημερών.
Στο περιοδικό Τηλεθεατής και την Χρύσα Παχούμη μιλάει η Σοφία Παπαϊωάννου, την οποία φέτος θα βλέπουμε από τη συχνότητα του ALPHA.
Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν ερωτήσεις που ζητούν απάντηση. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο.
Νέα εκπομπή ξεκινά σύντομα στον Alpha με παρουσιάστρια την Σοφία Παπαϊωάννου.
Αυτό που συνέβη δεν έχει ξαναγίνει: Να επιτεθούν σε κορυφαία Ελληνίδα δημοσιογράφο και παρουσιάστρια πετώντας της αβγά και γιαούρτια!
Άγνωστοι επιτέθηκαν στην δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου. Η συνεργάτης του Αλέξη Παπαχελά βρισκόταν στην περιοχή των Εξαρχείων και πήγαινε σε κινηματογράφο της περιοχής όπου από το πουθενά μια ομάδα νέρων αφού τις επιτέθηκαν λεκτικά στη συνέχεια της πέταξαν αβγά και γιαούρτια.
Φήμες σε αριστερίστικες διαδικτυακές ιστοσελίδες εμφανίζουν την δημοσιογράφο Σοφία Παπαϊωάννου να έπεσε θύμα επίθεσης εχθές το βράδυ στα Εξάρχεια στην προσπάθειά της να πάει σινεμά.
Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ενημερωτικού του προφίλ, ο Alpha εντάσσει στο δυναμικό του μια ακόμα έμπειρη δημοσιογράφο.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» ανοίγουν με ένα από τα κύρια θέματα στις συνομιλίες Σαμαρά-Ερντογάν: το θέμα των ιμάμηδων στην Θράκη.
1